112'ye anlamlı bir görev daha

112

112 Acil görevlileri, bundan böyle vaka için gittikleri hanelerde ailelerin yaşam koşullarını gözlemleyip rapor haline getirecek ve ihtiyaç sahiplerinin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yardım almasını sağlayacak.

GÖREV İÇİN GİTTİKLERİ EVLERDE İNSANLARIN YAŞAM KOŞULLARINI DA İNCELEYİP RAPOR EDECEKLER.

112’ye anlamlı bir görev daha

112 Acil görevlileri, bundan böyle vaka için gittikleri hanelerde ailelerin yaşam koşullarını gözlemleyip rapor haline getirecek ve ihtiyaç sahiplerinin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`nden yardım almasını sağlayacak.

SAĞLIK MÜDÜRÜ UZUN AÇIKLADI

Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun yaptığı açıklamada, vatandaşların yaşam alanları ve yaşam koşullarının sağlık üzerindeki olumlu ya da olumsuz etkilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile görüşmeler gerçekleştirip, sosyal uygulamayı hayata geçirme anlamında bir mutabakata vardıklarını  belirten Dr. Mustafa Uzun şöyle dedi:  "Bu kapsamda ekiplerimiz, acil müdahale ettikleri vatandaşlarımızdan yaşam koşullarının uygunsuz olduğunu düşündükleri vakaları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`ne bildirecek. Böylece bu vatandaşların yardım alması sağlanacak."



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!